Timeregistrering

For alle virksomheder og firmaer er det rigtig vigtigt, at man har styr på de ressourcer, som man har til rådighed. Et af redskaberne til dette kan være timeregistrering. Med timeregistrering er det rigtig nemt at få et overblik over, hvor meget tid, der går til de forskellige projekter, og hvorvidt tidsbegrænsningerne overholdes. Desuden giver det også mulighed for, at alle medarbejder kan holdes opdateret om de forskellige projekter til enhver tid. Dette gør, at den enkelte medarbejder ved, hvornår deres kompetencer er ønsket, da man løbende kan følge projektets udvikling.

Ved at bruge timeregistrering undgår man spild af ressourcer, da man hele tiden har overblik over, hvordan timerne bruges - se evt case Obton. Med timeregistrering er det også rigtig nemt at sørge for, at det rigtige antal bliver registreret. Dette giver en korrekt fakturering, så kunden fortsat vil være tilfreds.
Sideoversigt: timeregistrering - online markedsføring - adwords markedsføring - adwords optimering - app udvikling - umbraco - timeregistering app - søgeordsanalyse - adwords specialist - facebook markedsføring - seokoncenton - solceller