koncenton

Ved hjælp af en app til timeregistrering er hele processen med registrering og integration af arbejde total gnidningsfrit og super overskueligt for medarbejdere og ledere. se case obton eller koncenton her på siden -  Men på den anden side er det også overskueligt for virksomhedens kunder, da man kan synliggøre hvor langt man er med de forskellige projekter, og derved kan kunden altid følge med i hvornår der forventes en afslutning på opgaven

Investering i ejendomme
At investere i aktier og andet er i dag blevet en selvfølge for mange mennesker. Man ser i stigende grad, at folk igen tør at investere deres penge i selskaber som koncenton. Et af de steder, hvor der bliver investeret mange penge, er i ejendomme vis selvskaber som koncenton. Dette har i mange år vist sig at være en stabil investeringsform, som giver gode afkast hvert år. Ligesom med alle andre investeringer er der selvfølgelig nogle risici. Men ved at teame op med en god partner, som fleks koncenton, og virkelig sondere terrænet, så kan disse investeringer fører til en stor opsparing. De stigende priser på boligmarkedet disse år er især gunstige herfor, som i sidste ende kan give en rigtig flot opsparing i selskaber som koncenton.

Det smarte ved investering i el invest er, at afkastet er uafhængigt af aktie- og obligationsmarkedet, så selvom dette falder, så vil man stadig få afkast, da alle mennesker har brug for el. Derfor kan der også skabes afkast, både når el-priserne  stiger eller falder. Det er en relativ lav risikovurdering, men der er selvfølgelig altid en risiko, når man investere sine penge. Derfor er det også vigtigt, at man har de rigtige partner på hånden, så man sørger for, at der bliver taget ordentlig hånd om sine investeringer.  Investeringsforeninger er foreninger, som bringer investorer sammen om et fælles investeringsprojekt i f.eks koncenton ejendomme. Der findes forskellige typer af investeringsforeninger, så man kan finde en der passer til ens behov. Man taler blandt andet om kontoførende og certifikatudstedende foreninger. Kontoførende tager oftest ikke investeringer fra privatpersoner, da systemet er lidt specielt. De udsteder nemlig ikke omsættelige beviser til investorerne, men administrere derimod medlemmernes penge som indskud.